5 ok, amiért az utazási utalvány a legjobb karácsonyi ajándék

Életmentő karácsonyiajándék-ötlet, ha még nem tudod, mit tegyél a fa alá.

 

Ahogy közeleg az ünnep, egyre fényesebben villognak a fényfüzérek a tornácokon és egyre hangosabban szól Mariah Carey egyetlen karácsonyi kívánsága minden pláza hangszórójából, úgy kezd lassan eluralkodni rajtad a pánik, hogy időben beszerezd mindenki ajándékát. Mi a helyzet akkor, ha még ki sem találtad, mit szeretnél adni? Íme 5 ok, hogy miért az utazási utalvány a legokosabb ajándék, hogy miért ő az ajándékok Jolly Jokere, az ajándékozók mentőöve.

 christmas.jpgKép forrása: https://bestlifeonline.com/creative-christmas-gift-ideas/
  1. Elkerülheted a sorban állást

Adni jó, de még jobb, ha ezt otthonról ülve, a csordultig telt bolt szabad pénztárjához történő gyorsulási versenyt elkerülve teheted meg. Az ajándékutalványt manapság már pár perc alatt, online megvásárolhatod, így időt, energiát és egészséges idegszálakat menthetsz meg magadnak.

  1. Biztosan megérkezik időben

Ismerős az érzés, amikor megrendelsz egy terméket és napokig azzal a reménnyel ébredsz, hogy a telefonodon ébresztőóra helyett az értesítés szólal meg, hogy csomagod a mai napon kézbesítésre kerül? Ha utalványt vásárolsz, nem kell napokig reménytelenül várakoznod, hiszen fizetés után szinte azonnal kiküldésre kerül vouchered, melyet kinyomtatva már el is helyezhetsz a fa alá.

  1. Eredetit ajándékozol

Ha szeretnél kilépni a tusfürdőcsomagok és a meleg zoknik bűvköréből, és azt sem szeretnéd, hogy az általad vásárolt váza a szekrény tetején porosodjon a többi mellett, ajándékozz inkább utazást! Elenyésző az esély arra, hogy valaki más is ugyanazzal az utazással fogja meglepni ugyanazt a személyt, amivel Te. Ráadásul az utazás élmény, az ott gyűjtött emlékek nem fogynak el, nem porosodnak meg vagy kopnak el, még évek múlva is emlegetni fogjátok karácsonyi töltöttkáposzta-evés közben.

  1. Bárki örül neki

Az utazási utalvány azért a legtökéletesebb ajándékötlet, mert nehéz olyat találni, aki ne örülne neki. Ha a szeretted világjáró, biztosan boldog lesz fog egy újabb kaland lehetőségétől, ha pedig inkább otthonülő típus, egy utazással segíthetsz neki kimozdulni a szürke hétköznapokból. Legyen szó fiatalról, idősről, családtagról vagy kollégáról, az utazás gondolata mindenkiben pozitív érzéseket ébreszt.

  1. Nem tudsz mellé nyúlni

Ha bizonytalan vagy, hogy a megajándékozott inkább kirándulna, vagy esetleg szívesebben strandolna, annyi viszont bizonyos, hogy te nem szeretnél befürödni az ajándékkal, vásárolj összegszerű utalványt. A kapott összeget az illető az általa választott utazásra tudja beváltani, így a választás örömét is megadod neki.

 

Szállodánk bármely csomagajánlatát megvásárolhatod ajándékutalvány formájában, emellett különböző összegű utalványok vásárlására is van lehetőséged. Kattints ide a részletekért!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinhotelgyula.blog.hu/api/trackback/id/tr3216772892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Corvin Hotel Gyula

Friss topikok

süti beállítások módosítása