Karácsony otthon? Inkább ne!

Íme 5 ok, amiért érdemes elutaznod karácsonykor.

Bár a karácsonyról automatikusan mindenkinek az otthon, családi körben, a karácsonyfa, a bejgli és szaloncukor bűvkörében eltöltött három nap jut eszébe, manapság már nem ördögtől való ötlet az sem, hogy ettől elszakadva, szállodában töltsd az ünnepeket. Összegyűjtöttük ennek legnagyobb előnyeit!

kari2.jpg

 

1. Elmenekülhetsz a kötelezettségek elől

A szentestét megelőző napok általában nem a meghitt várakozás jegyében telnek, sokkal inkább az eszeveszett rohanáséban. Az utolsó pillanatra halogatott bevásárlás a csordultig telt áruházban, a nappalt és éjszakát felemésztő sütés-főzés, takarítás sajnos elevenen felfalja az ünnepi hangulatot. Ám egy szállodában nem a te fejednek kell főnie emiatt, mire odaérsz, a személyzet már mindenről gondoskodott, így ténylega  pihenésé lehet a főszeper.

 

2. Új élménnyekkel gazdagodhatsz

Az utazás mindig maradandó élmény, legyen szó nyaralásról, hétvégi kiruccanásról vagy több napos kirándulásról. Különösen igaz ez, ha a karácsonyi időszakban utazol, hiszen ilyenkor minden egy kicsit különlegesebb: a város fényekbe borul, az emberek a megszokottnál is kedvesebbek, színes programokba botlasz, bárhová mész, ráadásul a szállásadók az ünnepre való tekintettel különböző meglepetésekkel készülnek a vendégeknek. A megszokottól eltérő módon töltött ünnepi időszak biztosan olyan emlék lesz, melyet évek múlva is emlegetni fogsz.

 

3. Azzal ünnepelsz, akivel te szeretnél

A szeretet ünnepét természetesen szeretteinkkel töltjük legszívesebben. Megeshet azonban, hogy a nagy családi összejövetelek egy idő után kötelező szagúvá válnak és tehernek érzed, hogy házról házra járva látogasd meg az egy éve nem látott rokonaidat és újra meg újra úgy csinálj, mintha az ő töltöttkáposztájuk lenne a legfinomabb azok közül, amiket az elmúlt három napban kötelezően meg kellett kóstolnod. Ha te is így érzel, menekülj el és töltsd a karácsonyt kedveseddel kettesben, így csak arra kell figyelned, aki igazán fontos neked.

 

4. Úgy ünnepelsz, ahogy te szeretnél

Szenteste kötelező kártyaparty? Családi lakom reggel, délben, este? Rokonlátogatás és vendégfogadás felváltva napkeltétől napnyugtáig? Ha hotelben töltöd az ünnepeket, te döntöd el, mivel teljen a Karácsony. Ha szeretnél, egész nap ki sem kell szállnod az ágyból, de csobbanhatsz egyet a pezsgőfürdőben, szaunázhatsz vagy akár felfedezheted a város látnivalóit is, ha úgy tartja kedved.

A gyulai kiállítóhelyek és a Várfürdő december 24., 25. és 26-án is sok szeretettel várja látogatóit!

 

5. Az ünnepi hangulatról nem neked kell gondoskodnod

Nem kell súlyos tízezreket költened dekorációra vagy saját kézzel készített díszekkel bajlódnod, a szálloda maga gondoskodik az ünnepi hangulatról. A Corvin Hotelben karácsony alkalmából igazán különleges meglepetésekkel várunk, hogy a hideg, szürke decemberi estéket mindenki szívében beragyoghassa az ünnep fénye.

Érkezéskor a recepción forralt borral várunk, melyet kifejezetten erre az alkalomra készített, egyedi bögréből fogyaszthatsz, amit utána Neked adunk. A szobába lépve a mécsesek meleg fénye fogad majd, melynek ragyogásában megpillantod a tőlünk kapott ajándékaidat.

Hangulatos rózsaszirom-szórással, behűtött pezsgővel és kézműves mézeskaláccsal készülünk. Megajándékozunk egy különleges képkerettel, melyben elhelyezheted azt a fotót, melyről az itt töltött feledhetetlen pillanatok jutnak majd eszedbe. Emellett Te magad is választhatsz egy ajándékot, melyet érkezésedre szintén a szobádba készítünk.

 

Ha szeretnéd meglepni párod egy nem mindennapi karácsonyi élménnyel, kattints ide a részletekért vagy fordulj bizalommal kollégáinkhoz a +36 30/599-5058 telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinhotelgyula.blog.hu/api/trackback/id/tr7316784332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Corvin Hotel Gyula

Friss topikok

süti beállítások módosítása