Bemutatkozik a megújult Corvin Hotel Gyula

Magyarország első szállodája, ahol a tematika a romantika.

 

Pároddal közös utazásotokat tervezgetve könnyen elveszhettek a hotelek, motelek, apartmanok és vendégházak végeláthatatlan kínálatában. Szörföztök a különböző szállásfoglaló oldalakon, próbáltok eligazodni a különös nevekkel ellátott szobatípusok között, melyekről csak sejteni vélitek, valójában mit is jelentenek. Már-már feladni készültök, amikor hirtelen szinte mentőövként ragyog fel a Corvin Hotel Gyula három csillaga, melyhez hasonlót keresve sem találhattatok volna.

De mi teszi különlegessé és kihagyhatatlan úti céllá?

 

Az ország legromantikusabb szállodája

A Corvin Hotel hazánkban egyedülálló módon kifejezetten a romantikáé a főszerep. A szálloda felnőttbarát, gyermekeket nem fogad, kizárólag partnerükkel érkező vendégek számára biztosítja szolgáltatásait.

Az ajtón belépve azonnal kiderül, hogy különleges helyre érkeztünk, hiszen a berendezés, a színek, az anyagok minden erejükkel a szerelem lobogó tüzének melegét közvetítik. A szobákba érve ez a tűz pedig csak még nagyobb lángra lobban…

 reci_2.jpg

Álmaitok hálószobája

A szálloda mind a huszonhét szobája romantikus tematikájú, azonban stílusban és berendezésben egymástól mégis eltérnek, hogy ki-ki megtalálhassa az ízléséhez legközelebb állót. Romantika, Románc, Szerelem, Bűbájnéhány a szobák árulkodó fantázianevei közül, melyek segítik a választást. A királyi méretű, egyedi kialakítású ágyakon és gyertyafényes hangulatvilágításon kívül igény szerint speciális szobai berendezések is gondoskodnak az exkluzív miliőről.

A szálloda saját SPA részlegén pezsgőfürdő és finn szauna biztosítja a lazítás lehetőségét. A wellness kizárólag privát módon vehetik igénybe a vendégek, kettőnél több fő egyszerre sosem tartózkodhat bent, ezzel garantálva a romantikus percek zavartalanságát.

corvin_301a.jpg

Különleges élmények különleges alkalmakra

A ház egyedi hangulata tökéletes helyszínt biztosít bármilyen jeles esemény megünnepléséhez. Legyen szó lánykérésről, születésnapról vagy más nagy bejelentésről, a rózsaszirom-szórás, a behűtött pezsgő vagy szobába készített torta még emlékezetesebbé teszi a pillanatot.

 lanykeres.jpeg

Gyula, Magyarország ékszerdoboza

A szállodából kilépve a sétáló utca közvetlen szomszédságában, mégis csendes, nyugodt kisutcában találjátok magatokat, mely autóval rendkívül könnyen megközelíthető, a tömegközlekedéssel érkezők számára is könnyű sétával elérhető és minden látnivaló karnyújtásnyi távolságra található.

A város önmagában is közkedvelt úti cél a kikapcsolódni vágyók körében, megannyi kulturális és szabadidős programot kínál az idelátogatók számára. A Gyulai Vár, az Almásy Kastély és az Erkel Ferenc Emlékház csak néhány a bakancslistás látnivalók közül, melyek megtekintése után mindenképp érdemes a Százéves Cukrászdában újratöltenetek energiaraktáraitokat. Az egész napos barangolást követően pedig mi sem eshetne jobban, mint a Várfürdő medencéiben kipihenni a fáradalmakat.

Ha a Corvin Hotelt választjátok, pároddal nem csupán kikapcsolódni indultok. Foglalásotok egyben a jegyetek egy különleges utazáshoz, melyről talán már sokszor ábrándoztatok, de még sosem volt lehetőségetek belevágni. Ha kedveseddel szeretnétek a szürke hétköznapokat a romantika színeivel feltölteni, válogassatok az élményekkel teli csomagajánlatok között vagy készítsétek el személyre szabott csomagotokat!

A bejegyzés trackback címe:

https://corvinhotelgyula.blog.hu/api/trackback/id/tr5216769582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Corvin Hotel Gyula

Friss topikok

süti beállítások módosítása